Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

[Instructie] Zo kunt u Buffett morgen live volgen

Categorie

Deze week niet zoals gebruikelijk een bericht op zaterdag maar vandaag al en daarvoor hebben we een goede reden...

Morgen vindt in Omaha, Nebraska in de Verenigde Staten namelijk Buffett's aandeelhoudersvergadering plaats. Deze aandeelhoudersvergadering werd vorig jaar door zo'n 40.000 personen bezocht terwijl een nog veel grotere groep van zo'n 17 miljoen mensen ten minste een deel van de bijzondere vergadering volgde via een livestream van Yahoo Finance.

Om Buffett morgen zelf live in actie te zien wijzen we u op dezelfde mogelijkheid dit jaar. Buffett (86) en zijn briljante zakenpartner Charlie Munger (93) beantwoorden dan onvoorbereid vijf uur lang vragen van beleggers en journalisten over hun investeringsvehikel Berkshire Hathaway, de aandelenmarkt, de economie en meer.

De livestream start morgen (zaterdag 6 mei) om 16:00 uur Nederlandse tijd en is dan te bekijken via deze link.

Artikel in De Telegraaf

Aan het 'Woodstock van het kapitalisme' - zoals Buffett's aandeelhoudersvergadering wel wordt genoemd - wordt in veel media aandacht besteed. Een voorbeeld vormt het afgelopen zaterdag in De Telegraaf verschenen artikel 'Schatrijk worden als Buffett' waarin alvast op de aandeelhoudersvergadering vooruit wordt geblikt. De online-versie van dit artikel kunt u hier bekijken.

 

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden