Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Interview met Warren Buffett

Categorie

Graag wijzen we u op een interview met Warren Buffett dat begin vorige maand is opgenomen en uitgezonden door tv-zender CNBC (deze video duurt circa 48 minuten).

In het interview gaat Warren Buffett (87) onder meer in op de actuele waardering van de aandelenmarkt. Die is volgens Buffett zeker niet overdreven hoog wanneer rekening gehouden wordt met de huidige rentestanden.

Ook komt het bedrijf Pilot Travel Centers ter sprake, een keten van truck stops. In deze keten is door Buffett een belang genomen van 38,6% en dit wordt uitgebreid tot 80% in 2023. Hoeveel betaald wordt is niet bekendgemaakt maar wij beoordelen het desalniettemin positief dat Buffett weer eens een overname voor Berkshire Hathaway heeft weten te doen.

Website Berkshire Hathaway

Een aardige suggestie wat ons betreft - helemaal op een druilerige herfstdag - is om de website van Berkshire Hathaway eens te bekijken. Daar treft u onder andere de erg interessante aandeelhoudersbrieven van Warren Buffett en zijn zakenpartner Charlie Munger aan en een opsomming van de bijna honderd dochterbedrijven.

De erg eenvoudige website van Buffett's investeringsvehikel Berkshire Hathaway (een van de allergrootste bedrijven ter wereld!) is beschikbaar via deze link.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden