Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Aandelen 2021

Onze jaarlijkse aandelengids. Ieder jaar rond de jaarwisseling publiceren we een speciale gids met een selectie van acht kansrijke aandelen voor het nieuwe beursjaar. Deze aandelen betreffen enkele van de meest kansrijke aandelen die we in het voorbije beursjaar zelf zijn tegengekomen. In ‘Aandelen 2021’ wordt van elk van de geselecteerde aandelen een heldere analyse gegeven.

Geactualiseerde analyses

De aandelen die in ‘Aandelen 2021’ aan bod komen zijn in het voorgaande jaar aan bod gekomen bij ValueSelections. De voor ‘Aandelen 2021’ geselecteerde aandelen betreffen naar ons oordeel enkele van de meest kansrijke aandelenselecties voor het nieuwe beursjaar. De analyses die u aantreft in ‘Aandelen 2021’ zijn geactualiseerd en bovendien geldt dat de eerder vastgestelde intrinsieke waardes opnieuw berekend zijn.

Bonusrapport: ‘Het waarderen van aandelen’

Bij uw bestelling van ‘Aandelen 2021’ krijgt u als bonus het rapport ‘Het waarderen van aandelen’. In dit rapport worden aan de hand van concrete voorbeelden drie methodes besproken aan de hand waarvan de intrinsieke waarde van een bedrijf vastgesteld kan worden.

Klik hier voor onze 'Aandelen 2021'-pagina.