Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Aandelen 2023

Onze jaarlijkse aandelengids. Ieder jaar rond de jaarwisseling publiceren we een speciale gids met een selectie van acht kansrijke aandelen voor het nieuwe beursjaar. Deze aandelen betreffen enkele van de meest kansrijke aandelen die we in het voorbije beursjaar zelf zijn tegengekomen. In ‘Aandelen 2023’ wordt van elk van de geselecteerde aandelen een heldere analyse gegeven.

Geactualiseerde analyses

De aandelen die in ‘Aandelen 2023’ aan bod komen zijn in het voorgaande jaar aan bod gekomen bij ValueSelections. De voor ‘Aandelen 2023’ geselecteerde aandelen betreffen naar ons oordeel enkele van de meest kansrijke aandelenselecties voor het nieuwe beursjaar. De analyses die u aantreft in ‘Aandelen 2023’ zijn geactualiseerd en bovendien geldt dat de eerder vastgestelde intrinsieke waardes opnieuw berekend zijn.

Als bonus: alle eerdere jaargidsen

Al sinds 2008 publiceren wij aan het einde van ieder jaar onze populaire aandelenjaargids met heldere analyses van onze favoriete aandelen voor het nieuwe beursjaar. Alle eerdere jaargidsen zijn als bonus inbegrepen bij uw bestelling van ‘Aandelen 2023’

Klik hier voor onze 'Aandelen 2023'-pagina.