Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

[Video] Arnold van den Berg over value investing

Categorie

Onlangs hield value investor Arnold van den Berg een interessante lezing voor medewerkers van Google. Arnold van den Berg, in 1939 geboren in Amsterdam, emigreerde op tienjarige leeftijd met zijn ouders naar de Verenigde Staten alwaar hij in 1974 beleggingsfirma Century Management oprichtte.

Tijdens de lezing gaat Van den Berg o.a. in op enkele belangrijke levenslessen, zijn investeringsfilosofie, het gevaar van schuld en het effect van inflatie op aandelen. Ook bespreekt hij nog een tweetal mogelijk interessante beleggingen.

De lezing is de moeite waard om te bekijken en is raadpleegbaar via deze link (de video duurt circa 53 minuten).

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden