Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Warren Buffett over de staat van de economie

Categorie

Graag wijzen we u deze week op een erg interessant interview met Warren Buffett, heel recent uitgezonden door het Amerikaanse tv-programma PBS NewsHour.

Het interview is in twee delen uitgezonden (via bovenstaande link zijn beide delen te bekijken) en de totale duur ervan is zo'n 25 minuten. De inmiddels bijna 87-jarige Warren Buffett stelt over de toekomst 'buitengewoon optimistisch' te zijn wat geheel in lijn is met zijn eerdere uitspraken.

In de video komen ook een aantal onderwerpen ter sprake die minder direct aan beleggen gerelateerd zijn. Zo wordt Buffett gevraagd naar zijn nogal opmerkelijke dieet en geeft Buffett zijn kijk op het terugtrekken van de Verenigde Staten uit het klimaatakkoord van Parijs. Verder komen onder meer onderwerpen als filantropie en ongelijkheid aan bod.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden