Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Kijktip van Elon Musk

Categorie

Graag wijzen we u deze week op een nieuwe en erg interessante documentaire getiteld "Do You Trust This Computer?". Elon Musk, de charismatische bestuursvoorzitter van Tesla, wees zijn meer dan 20 miljoen Twitter-volgers er eergisteren persoonlijk op.

[De video duurt circa 78 minuten en is dit weekend via bovenstaande link te bekijken]

Superintelligentie

De documentaire is gemaakt door de Amerikaanse filmproducent Chris Paine en gaat over de toekomstige gevolgen van superintelligentie. Bij superintelligentie gaat het om een vorm van kunstmatige intelligentie die slimmer is dan de mens.

Bekijkt u de documentaire dit weekend om zelf een beter beeld te krijgen van deze belangrijke, niet te stuiten ontwikkeling. Superintelligentie biedt weliswaar grote kansen maar Elon Musk zelf wijst met name ook op de ermee samenhangende risico's die volgens hem beslist niet moeten worden onderschat...

PS: In de documentaire komen Google (Alphabet), IBM en Intuitive Surgical aan bod. Analyses van deze bedrijven vindt u terug in ons ValueSelections-archief.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden