Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Zo kunt u Buffett zaterdag live volgen

Categorie

Deze week niet zoals gebruikelijk een bericht van ons op zaterdag maar vandaag al. Daarvoor hebben we echter een goede reden...

Aanstaande zaterdag vindt namelijk in Omaha in het midden van de Verenigde Staten Buffett's jaarlijkse aandeelhoudersvergadering plaats. Ook wanneer u daar niet bij bent kunt u Buffett (en Munger) zaterdag live in actie zien want net als afgelopen jaar is deze bijzondere aandeelhoudersvergadering te volgen via een livestream van Yahoo Finance.

Warren Buffett (87) en zijn briljante zakenpartner Charlie Munger (94) beantwoorden zaterdag onvoorbereid vijf uur lang vragen van beleggers en journalisten over het bedrijf, de aandelenmarkt, de economie en meer. De livestream begint zaterdag 5 mei om 15:45 uur Nederlandse tijd en is te bekijken via deze link.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden