Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Jeremy Siegel: "Aandelen zijn niet duur"

Categorie

Graag willen we u wijzen op een heel interessante, recente videopresentatie van Jeremy Siegel (deze video duurt circa 53 minuten).

Jeremy Siegel (72) is al veertig jaar verbonden aan de Wharton School van de University of Pennsylvania. En hij is auteur van de klassieker die eigenlijk bij geen belegger in de boekenkast mag ontbreken: 'Stocks for the Long Run'.

Professor Siegel licht in zijn presentatie onder meer toe waarom aandelen op korte termijn weliswaar een heel volatiele oftewel sterk schommelende beleggingscategorie vormen maar dat op lange termijn juist het omgekeerde geldt. Dan levert beleggen in aandelen - goed gespreid uiteraard - namelijk het meest stabiele rendement op, en het hoogste rendement bovendien.

In de presentatie gaat Jeremy Siegel ook uitgebreid in op zijn visie dat aandelen in algemeenheid nu redelijk gewaardeerd te noemen zijn (en volgens hem beslist niet overgewaardeerd). Wij kunnen ons in deze visie goed vinden, ondanks dat de aandelenkoersen alweer heel wat jaren aan het oplopen zijn.

Het bekijken van de videopresentatie raden wij van harte aan!

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden