Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Waarom Peter Diamandis zo optimistisch is

Categorie

Zoals u waarschijnlijk wel bekend is Warren Buffett erg optimistisch gestemd over de toekomst. Buffett stelt dat het systeem van de vrije markt het menselijk potentieel ontketend heeft.

Wij wijzen u deze week graag op een interessante videopresentatie die goed aansluit bij de optimistische kijk van Buffett. Het gaat om een presentatie van Peter Diamandis met de titel 'The Future Is Faster Than You Think' (deze video duurt circa 22 minuten).

Peter Diamandis is medeoprichter van de Singularity University en auteur van het boek 'Abundance: The Future Is Better Than You Think'. Diamandis onderscheidt een zevental krachten die samen maken dat verandering en innovatie alsmaar sneller gaat. Om welke zeven krachten - die elkaar bovendien versterken - het gaat wordt in de aansprekende video uitgelegd...

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden