Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Er is een fonds geboren...

Categorie

Inmiddels alweer meer dan tien jaar lang informeren wij beleggers over onze value beleggen-filosofie en de praktische toepassing daarvan. En zoals ongetwijfeld bekend zijn we naar aanleiding van vragen van beleggers in de loop der jaren eveneens gestart met enkele ledenservices waarmee we nog dieper op de zaken ingaan.

Een heel andere vraag die we de afgelopen tien jaar ook zo nu en dan ontvingen ligt in het verlengde van de ledenservices: namelijk waarom zijn we eigenlijk nog niet met een beleggingsfonds begonnen? Alle vragen, opmerkingen en suggesties hieromtrent hebben we bewaard, in een aparte map in onze mailbox.

Groeiend aantal

Vragen en opmerkingen met betrekking tot een fonds bleven we met enige regelmaat ontvangen. Soms meerdere in een enkele maand, dan weer een paar maanden helemaal niet. Hoe dan ook, begin 2017 bereikte de beleggingsfondsmap in onze mailbox het aantal van exact honderd berichten. Aanleiding voor ons om ons hier dan toch maar eens goed in te verdiepen...

Zet de klok zo'n twee jaar verder - het opstarten van een beleggingsfonds is behoorlijk complex en tijdrovend - en beleggingsfonds ValueMachinesFund bestaat inmiddels. Een geheel nieuwe ontwikkeling waar we in ieder geval zelf erg blij mee zijn!

Bekende strategie

De strategie die we met ons recent gestarte fonds in praktijk brengen zal u niet verbazen. Namelijk gespreid beleggen in aantrekkelijk gewaardeerde 'compounders'. Hieronder verstaan we bedrijven met een heel sterke competitieve positie, mogelijkheden om een groot deel van de winst te herinvesteren en met een aandeelhoudersvriendelijk management.

Komt u graag meer te weten over beleggingsfonds ValueMachinesFund (participeren is mogelijk vanaf EUR 100.000,-)? En wilt u op de hoogte blijven van de rendementsontwikkeling? Meldt u zich hier dan vrijblijvend aan.


PS: Heeft u een vraag, opmerking of suggestie met betrekking tot beleggingsfonds ValueMachinesFund? Neem dan gerust contact met ons op. Heel veel informatie over het fonds is overigens al beschikbaar in het informatiememorandum dat u gelijk krijgt na uw vrijblijvende aanmelding via deze link.

PPS: Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden