Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Is het tijd om te zaaien?

Categorie

Er ligt een klein cadeautje voor u klaar. Het gaat om een fraai opgemaakte analyse van Deere & Company, 's werelds grootste producent van land- en tuinbouwmachines. Deze analyse verscheen onlangs in Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters:


Bedrijf: Deere & Company

Actuele koers: US $ 164,-

Geschatte intrinsieke waarde: US $ 232,-

Onze analyse (PDF-bestand)


Deere & Company wordt steeds meer een technologiebedrijf. Dit niet enkel vanwege de landbouwvoertuigen die steeds vaker autonoom over de velden rijden maar ook vanwege precisielandbouw. Hierbij krijgen planten heel nauwkeurig de behandeling die ze nodig hebben: er wordt niet langer per veld bepaald wat er gebeurt, maar op gewasniveau.

Een interessant videofragment betreffende precisielandbouw is hier te bekijken (het videofragment duurt circa 2 minuten). Ter volledigheid: het in het videofragment genoemde bedrijf Blue River Technology is in 2017 door Deere & Company overgenomen.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden