Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

De tolbrug van Moody's

Categorie

We hebben iets moois en dat willen we graag met u delen. Het gaat om de fraai opgemaakte analyse van Moody's, de bekende kredietbeoordelaar. Onze analyse van Moody's verscheen heel recent in Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters:


Bedrijf: Moody's Corporation

Actuele koers: US $ 181,09

Geschatte intrinsieke waarde: US $ 242,-

Onze analyse (PDF-bestand)


Wij zien in Moody's een typisch voorbeeld van een zogeheten 'compounder'; een bedrijf met een heel sterke competitieve positie, goede lange termijnvooruitzichten en met een aandeelhoudersvriendelijk management. Zulke bedrijven worden onderliggend alsmaar meer waard, en de beurskoers volgt die ontwikkeling uiteindelijk.

Voor bedrijven en overheden is het veelal lucratief om leningen door Moody's te laten beoordelen. Aan de hand van een eenvoudig rekenvoorbeeld leggen we uit hoe dit zit. En ook leggen we in de analyse uit wat we nu eigenlijk bedoelen wanneer we spreken over de tolbrug van Moody's...

DISCLOSURE: Voor ValueMachinesFund hebben we aandelen Moody's in bezit.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden