Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Zo is Buffett komende week live te volgen

Categorie

Komende zaterdag (4 mei) vindt in Omaha in het midden van de Verenigde Staten Buffett's jaarlijkse aandeelhoudersvergadering plaats. Ook wanneer u daar zelf niet bij bent kunt u Buffett (en Munger) live in actie zien want net als afgelopen jaar is deze bijzondere aandeelhoudersvergadering te volgen via een livestream van Yahoo Finance.

Warren Buffett (88) en zijn briljante zakenpartner Charlie Munger (95) beantwoorden zaterdag onvoorbereid ruim vijf uur lang vragen van beleggers en journalisten over het bedrijf, de aandelenmarkt, de economie en meer. De livestream begint komende zaterdag om 15:45 uur Nederlandse tijd en is te bekijken via deze link.

'Hollandse borrel'

Van verschillende Nederlanders is ons al bekend dat zij komende zaterdag in Omaha aanwezig zullen zijn. Buffett's bijzondere aandeelhoudersvergadering wordt ook wel het 'Woodstock for Capitalists' genoemd en zal dit jaar naar verwachting door meer dan 40.000 beleggers worden bezocht.

Zaterdag is er meteen na de aandeelhoudersvergadering zelf speciaal voor Nederlandse en Belgische beleggers een informele 'Hollandse borrel' in het Hilton tegenover het CHI Health Center Omaha waar de aandeelhoudersvergadering plaatsheeft. Bent u zaterdag in Omaha en wilt u bij de borrel met gelijkgestemde beleggers zijn? Reageer dan even op dit bericht en wij informeren u nader.

Documentaire

Als voorproefje op de aandeelhoudersvergadering wijzen we u graag nog eens op de mooie BBC-documentaire 'Warren Buffett - The World's Greatest Money Maker' over het leven en de beleggingsfilosofie van Warren Buffett. Deze documentaire is een aantal jaar geleden op tv uitgezonden en geeft een uniek inkijkje in het leven van Warren Buffett.

Aan het woord komen onder meer familieleden, vrienden en collega's van Buffett evenals Microsoft-oprichter Bill Gates die Buffett bovenal prijst vanwege zijn bijzondere levensfilosofie.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden