Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

[Analyse cadeau] Home Depot heeft de wind mee

Categorie

We hebben iets moois dat we graag met u willen delen. Het gaat om de fraai opgemaakte analyse van Home Depot, 's werelds grootste bouwmarktketen. Onze analyse van Home Depot verscheen onlangs in Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters:


Bedrijf: The Home Depot

Actuele koers: US $ 197,30

Geschatte intrinsieke waarde: US $ 238,-

Onze analyse (PDF-bestand)


Wij zien in Home Depot een voorbeeld van een zogeheten 'compounder': een bedrijf met een sterke competitieve positie, goede lange termijnvooruitzichten en een aandeelhoudersvriendelijk management. Zulke bedrijven worden onderliggend alsmaar meer waard, en de beurskoers volgt die ontwikkeling uiteindelijk.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden