Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

De 45 aandelen in Buffett's portefeuille

Categorie

Een slimme manier voor het opdoen van beleggingsideeën is om simpelweg te kijken naar de aandelen in de portefeuilles van 's werelds meest succesvolle beleggers (ieder kwartaal moeten zij hierover openheid geven).

De 45 aandelen die zijn opgenomen in de beleggingsportefeuille van Buffett's investeringsvehikel Berkshire Hathaway vindt u terug via deze link, in volgorde van het behaalde rendement sinds begin dit jaar.

In verschillende aandelen die deel uitmaken van de beleggingsportefeuille van Berkshire Hathaway hebben we ook zelf een positie. Specifiek gaat het hierbij - eveneens in volgorde van het behaalde rendement sinds begin dit jaar - om Moody's Corporation, Restaurant Brands International, MasterCard en Apple.

Prachtige documentaire

Waar we dit weekend - Buffett was gisteren jarig - ook nog eens op wijzen is de BBC-documentaire 'Warren Buffett - The World's Greatest Money Maker' over het leven en de beleggingsfilosofie van Warren Buffett. Deze documentaire is een paar jaar geleden op tv uitgezonden en geeft een uniek inkijkje in het leven van Warren Buffett.

Aan het woord komen onder meer familieleden, vrienden en collega's van Buffett evenals Microsoft-oprichter Bill Gates die Buffett bovenal prijst vanwege zijn bijzondere levensfilosofie (de video duurt ongeveer 60 minuten).

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden