Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Onze presentatie op de BeleggersFair

Categorie

Afgelopen week vond in de Amsterdamse Beurs van Berlage de BeleggersFair plaats. Ruim 3.000 beleggers kwamen hierop af, onze eigen presentatie werd bezocht door meer dan 500 beleggers en gedurende de dag signeerden we tientallen exemplaren van "Leer beleggen als Warren Buffett" in onze stand.

De presentatie is opgenomen en is terug te kijken via deze link (deze video duurt circa 46 minuten).

In de presentatie gaan we onder meer in op onze duidelijke voorkeur voor aandelen, het type bedrijven waar we op focussen, "Mr. Market", het indrukwekkende effect van compounding, onze waardering van Alphabet (Google), ons beleggingsfonds ValueMachinesFund en wat we onder 'portefeuille-optimalisatie' verstaan.

DISCLOSURE: Voor ValueMachinesFund hebben we aandelen Alphabet in bezit.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden