Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

[Video] Peter Diamandis over de toekomst

Categorie

Wie het dagelijkse nieuws in de gaten houdt veronderstelt wellicht dat het op allerlei gebieden alsmaar slechter gaat. Het tegendeel is echter het geval. Graag wijzen we u deze week op een recente, erg interessante presentatie van visionair Peter Diamandis over zijn kijk op de toekomst (de video duurt circa 39 minuten).

Peter Diamandis, naast mede-oprichter van de Singularity University ook auteur van het boek 'Abundance: The Future Is Better Than You Think', bespreekt in deze presentatie een aantal zogeheten 'metatrends'. Deze niet te stuiten ontwikkelingen zullen volgens hem niet enkel een enorme impact op bedrijven en hele industrieën hebben maar beslist ook op het alledaagse leven van ons allemaal.

In de video legt de immer optimistisch ingestelde Diamandis uit hoe het kan dat de ontwikkelingen op technologisch gebied steeds sneller gaan. Het bekijken van deze inspirerende video - waarin tal van voorbeelden van positieve ontwikkelingen ter sprake komen - is zeker de moeite waard.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden