Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Animatie ValueMachinesFund

Categorie

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan een korte videoanimatie over onze beleggingsfilosofie. We maakten de animatie om ons beleggingsfonds ValueMachinesFund eens wat meer onder de aandacht te brengen. De animatie is hieronder te bekijken (wilt u de animatie fullscreen / rechtstreeks via YouTube bekijken klik dan hier):

In net iets meer dan twee minuten worden op een duidelijke, aansprekende wijze de belangrijkste elementen uit onze beleggingsfilosofie in beeld gebracht. Zelf vinden we de animatie erg leuk geworden - wat vindt u ervan?

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden