Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Nuttige info voor jonge mensen

Categorie

Na afloop van onze beleggingspresentatie afgelopen weekend in De Lutte spraken we onder het genot van een drankje met twee heel jonge beleggers. Ze zaten nog op de middelbare school en hadden al grote interesse in beleggen. Het waren broers van elkaar en ze werden door hun vader naar onze presentatie gestuurd.

Speciaal voor hen - maar uiteraard ook interessant en nuttig voor andere (jonge) beleggers - verzamelden we een aantal artikelen die we in de afgelopen jaren hebben opgesteld en die met name op jongeren van toepassing zijn:

Het midden verdwijnt, je wordt arm (of rijk)

Drie ingrediënten (om schatrijk te worden)

In zeven stappen naar financiële vrijheid

De kracht van compounding

Het ideale bedrijfsmodel (12 criteria)

Hoeveel is genoeg?

Na tien jaar werken met pensioen?

Het lezen van bovenstaande artikelen en het bekijken van de animaties en de video's waar in deze artikelen naar verwezen wordt raden we van harte aan - in het bijzonder aan jongeren!

Kent u zelf ook jonge mensen voor wie deze informatie erg nuttig zou kunnen zijn? Stuurt u dit bericht dan gerust naar hen door. En mochten ze ook interesse hebben in onze bestseller over Warren Buffett wijst u ze dan tevens even op de kosteloze downloadlink naar ons complete boek (in zowel PDF- als audioboekformaat).

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden