Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Een gesprek met Bruce Greenwald

Categorie

Toegegeven, de video waar we hieronder op wijzen is echt voor de liefhebber en zal zeker niet bij iedereen in de smaak vallen (voor wie niet in deze materie zit zal het gesprek moeilijk te volgen zijn). Het gaat om een uitgebreid gesprek met Bruce Greenwald, een autoriteit op het gebied van value beleggen. Greenwald is als emeritus professor verbonden aan Columbia Business School in New York.

Het gesprek is opgenomen vanwege de start van het academische jaar. Een interessant onderwerp dat ter sprake komt zijn wat Greenwald franchisebedrijven noemt die soms over lokale monopolies beschikken. Greenwald legt uit hoe hij zulke bedrijven waardeert. Een concreet voorbeeld van een bedrijf dat ter sprake komt is Deere & Company. En het is zeker geen toeval dat we zelf aandelen van deze tractorfabrikant in portefeuille hebben...

Het uitgebreide gesprek met Greenwald is te bekijken via deze link (de video duurt circa 86 minuten).

DISCLOSURE: Voor eigen rekening bezitten we aandelen Deere & Company.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden