Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Onze presentatie op de BeleggersFair

Categorie

Afgelopen jaar kwamen op de BeleggersFair in de Amsterdamse Beurs van Berlage ruim 3.000 beleggers af. Onze eigen presentatie werd toen bezocht door meer dan 500 beleggers en die dag signeerden we tientallen exemplaren van "Leer beleggen als Warren Buffett".

Hoe anders was de situatie dit jaar...

Onze presentatie dit jaar vond weliswaar in dezelfde enorme zaal plaats, zij het dat deze dit keer volledig uitgestorven was. De opname ervan is hieronder te bekijken (wilt u de opname fullscreen / rechtstreeks via YouTube bekijken klik dan hier; de video duurt circa 32 minuten):

We zitten tijdens deze presentatie in dezelfde opstelling als Buffett en Munger tijdens hun aandeelhoudersvergaderingen in Omaha. De sheets zijn daardoor niet volledig in beeld maar deze zijn beschikbaar via deze link (PDF-bestand).

In onze presentatie gaan we onder meer in op onze sterke voorkeur voor het beleggen in compounders: bedrijven met een heel sterke competitieve positie, mogelijkheden om een substantieel deel van de winst te herinvesteren en met een aandeelhoudersvriendelijk management. Gespreid beleggen in zulke ijzersterke bedrijven verkleint de kans op problemen gaandeweg...

PS: Indien u de maandberichten van ValueMachinesFund nog niet ontvangt kunt u zich daarvoor vrijblijvend aanmelden via de 'Ja, graag!'-aanmeldbutton op ValueMachinesFund.nl.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden