Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Analyse cadeau (dit aandeel verhonderdvoudigde)

Categorie

Graag delen we een fraaie opgemaakte analyse met u van de Amerikaanse huizenbouwer NVR die we onlangs hebben opgesteld voor Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters.* De analyse is te downloaden via deze link (PDF-bestand).

Een interessant - maar onder Nederlandse en Belgische beleggers maar weinig bekend - bedrijf is de Amerikaanse huizenbouwer NVR. Het klinkt ongelofelijk maar is toch waar: sinds de eeuwwisseling is NVR in koers verhonderdvoudigd (terwijl de omzet slechts verdrievoudigde). Desondanks is NVR naar ons oordeel ook momenteel nog aantrekkelijk gewaardeerd te noemen.

Waar veel (Amerikaanse) huizenbouwers ten tijde van de huizenmarktcrisis van ruim tien jaar geleden bij bosjes omvielen was NVR zelfs toen gewoon winstgevend. Wat de succesformule van NVR precies is lichten we in onze analyse nader toe.

De analyse van NVR vindt u zoals gezegd terug via bovenstaande link hierboven.

DISCLOSURE: Voor eigen rekening bezitten we aandelen NVR.

Een VEB-lidmaatschap is wellicht ook voor u nuttig en interessant. Ziet u deze link voor uitleg over de voordelen ervan, informatie over de lidmaatschapssoorten en de optie tot aanmelden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden