Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Kellogg is goed winstgevend maar groeit niet

Categorie

Graag delen we een fraaie opgemaakte analyse van de Amerikaanse voedingsmiddelenfabrikant Kellogg die we onlangs hebben opgesteld voor Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters.* De analyse is hier te downloaden (PDF-bestand).

Van het gespreid beleggen in bedrijven die bovengemiddeld goed zijn in het verdienen van geld en tegelijkertijd lager dan gemiddeld gewaardeerd zijn is op termijn een prima rendement te verwachten. Kellogg is zo’n aandeel.

Maar hoewel we zelf aandelen Kellogg in portefeuille hebben (voor ValueFormula) zijn we niet extreem enthousiast. Op de verschillende uitdagingen waarmee Kellogg te maken heeft gaan we in de analyse zelf nader in.

DISCLOSURE: Voor eigen rekening bezitten we aandelen Kellogg.

* Een VEB-lidmaatschap is wellicht ook voor u nuttig en interessant. Ziet u deze link voor uitleg over de voordelen ervan, informatie over de lidmaatschapssoorten en de optie tot aanmelden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden