Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Op bezoek bij Rowan Nijboer

Categorie

Het is alweer een half jaartje geleden dat wij - ondergetekende en Björn Kijl - in Zwolle op bezoek waren bij Rowan Nijboer. Rowan is beleggingstrainer (al meer dan 900 beleggers volgden zijn training). Ook is hij voorzitter van een beleggingsclub. En daarnaast maakt hij samen met zijn vriendin Barbara een populaire podcast over beleggen, die maandelijks zo'n 35.000 keer beluisterd wordt!

In onze tweedelige podcast met Rowan en Barbara komt onder meer onze beleggingsstrategie ter sprake (de aanpak van Rowan kent vele gelijkenissen!), bespreken we hoe we zelf begonnen zijn en komen aandelen aan bod die we zelf in portefeuille hebben. Voor deel 1 van de podcast klik hier, deel 2 is hier te vinden.

Online masterclass

Op 6 maart gaat Rowan Nijboer zijn online masterclass 'Aandelen selecteren als een Pro' geven (reguliere prijs: EUR 197,-). Het programma voor deze dag is als volgt:

8:50 uur - Online inloop + introductie
9:00 uur - Beleggingsstrategie & -model
10:15 uur - Pauze
10:30 uur - Financiën & Waarderen
12:00 uur - Lunch break
13:00 uur - Portefeuillebeheer + Verkopen + Psychologie
14:30 uur - Pauze
14:45 uur - De praktijk (tips, tricks, websites, voorbeelden)
15:30 uur - Q&A
16:00 uur - Afsluiting

Uitgebreide info over deze online masterclass is hier terug te vinden. Wilt u zich voor de masterclass aanmelden? Voert u dan bij uw aanmelding als kortingscode 'warren' in voor een korting van 20% op de reguliere prijs.

Naast onze eigen podcast zijn er inmiddels nog bijna 70 andere, aan beleggen gerelateerde podcasts met Rowan en Barbara beschikbaar die vrijwel zonder uitzondering de moeite meer dan waard zijn. Een volledig overzicht van al die podcast vindt u hier.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden