Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

[Video] Beleggen in compounders…

Categorie

Graag wijzen wij u op een interessante ‘Talks at Google’-video met de succesvolle Amerikaanse belegger Chuck Akre. De video is al een paar jaar geleden opgenomen maar is qua inhoud grotendeels tijdloos (deze video duurt circa 58 minuten).

In de video vertelt Chuck Akre over zijn grote voorkeur voor het beleggen in compounders, het soort beleggingen waar ook onze eigen voorkeur nadrukkelijk naar uitgaat. Onder compounders verstaat Akre exceptioneel winstgevende bedrijven waarbij het management nadrukkelijk op de belangen van de aandeelhouders is gericht en waarbij er bovendien nog aantrekkelijke herinvesteringsopties zijn.

Bovengenoemde video waarin ook de nodige concrete voorbeelden aan bod komen is de moeite van het bekijken zeker waard.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden