Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Zo ziet u Buffett en Munger vanavond

Categorie

Vanavond - zaterdag 1 mei - is vanaf 18:30 uur Nederlandse tijd de aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway te volgen via een livestream.

Deze livestream zal door miljoenen mensen van over de hele wereld bekeken worden.

Warren Buffett en Charlie Munger (en tevens Ajit Jain en Greg Abel; twee waarschijnlijke opvolgers van Buffett) zullen vanavond gedurende drie en een half uur onvoorbereid vragen beantwoorden die vooraf door aandeelhouders zijn ingestuurd. Journalist Becky Quick van CNBC zal de vragen die als meest interessant beoordeeld zijn voorleggen aan Buffett en Munger.

Agenda

De agenda voor de live-stream vanavond is als volgt:

18:30 uur: Yahoo Finance pre-show
19:30 uur: Q&A met Warren Buffett, Charlie Munger, Ajit Jain en Greg Abel
23:00 uur: Berkshire Hathaway business meeting
23:30 uur: Yahoo Finance post-show
24:00 uur: Einde livestream

Het interessantste deel van de livestream is uiteraard het vragengedeelte met Buffett (90) en Munger (97) welke start om 19:30 uur. In tegenstelling tot afgelopen jaar is Munger, Buffett’s briljante zakenpartner, er dit jaar weer bij.

Het bekijken van de livestream vanavond - ziet u het als een online editie van het 'Woodstock van het kapitalisme' zoals de aandeelhoudersvergaderingen van Berkshire Hathaway te Omaha in de Verenigde Staten wel worden aangeduid - is zonder twijfel de moeite meer dan waard!

DISCLOSURE: Voor eigen rekening bezitten we aandelen Berkshire Hathaway.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden