Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Rendementsinfo bijgewerkt

Categorie

Vanwege recente vragen van beleggers hebben we de rendementsinfo van onze beide modelportefeuilles - ValuePortfolio en ValueFormula - weer eens bijgewerkt. De ontwikkeling van het resultaat vanaf de start is hier terug te vinden.

ValuePortfolio en ValueFormula zijn twee daadwerkelijk bestaande portefeuilles, beide gestart met EUR 100.000,- echt eigen geld. In beide gevallen brengen we een variant op de value beleggen-strategie in praktijk.

Dit jaar tot nu toe (tot 13 augustus) noteert ValuePortfolio 21,7% hoger en ValueFormula 29,3%. Hecht u aan deze resultaten per begin dit jaar overigens beperkt waarde vanwege de korte periode.

Zekerheid dat beide portefeuilles zich de rest van het jaar positief blijven ontwikkelen is er uiteraard niet. En evenmin zal iedere afzonderlijke belegging een succes worden. Maar vanwege de overeenkomstige factor van het gespreid beleggen in waardecreërende bedrijven tegen aantrekkelijke waarderingen voorzien wij voor beide portefeuilles een alsmaar verdere opmars op termijn...

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden