Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Analyse cadeau: Hornbach Holding

Categorie

Graag delen we een fraaie opgemaakte analyse met u van de Duitse doe-het-zelfketen Hornbach Holding die we onlangs hebben opgesteld voor Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters.* De analyse is te downloaden via deze link (PDF-bestand).

Hornbach Holding is een van Europa's grootste doe-het-zelfketens. Dit aandeel selecteerden we als een van de selecties van onze aandelenjaargids 'Aandelen 2022'.

Een van de redenen waarom we Hornbach Holding als aantrekkelijk beoordelen vormt het 76,4%-belang in Hornbach Baumarkt waar de doe-het-zelffilialen onder vallen. Dit bedrijf is ook beursgenoteerd en hiervoor betaalden beleggers een opvallend lage, enkelcijferige koers/winst-verhouding. Vlak na het verschijnen van onze analyse maakte Hornbach Holding een overnamebod op Hornbach Baumarkt bekend.

De analyse van Hornbach Holding vindt u zoals gezegd terug via de link hierboven.

Een VEB-lidmaatschap is wellicht ook voor u nuttig en interessant. Ziet u deze link voor uitleg over de voordelen ervan, informatie over de lidmaatschapssoorten en de optie tot aanmelden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden