Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Analyse cadeau: Amadeus FiRe

Categorie

Graag delen we een fraaie opgemaakte analyse met u van de Duitse onderwijzende uitzender Amadeus FiRe. Deze analyse is onlangs opgesteld voor Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters.* De analyse is hier te downloaden (PDF-bestand).

Zoals waarschijnlijk wel bekend zijn er heel wat bedrijven die zich bezighouden met het uitzenden en detacheren van personeel. En bedrijven die zich bezighouden met allerlei cursussen, trainingen en seminars. Het Duitse Amadeus FiRe houdt zich met beide zaken bezig en juist dat zorgt voor een aantrekkelijke mix met nauwe verwevenheid en langdurige relaties met bedrijven die klant zijn.

Bovenstaande en de focus op uitsluitend Duitsland - en verder niets - maakt Amadeus Fire een interessant bedrijf om eens nader te bekijken. Dat er maar beperkt handel in het aandeel is vormt wel een aandachtspunt.

De analyse van Amadeus FiRe vindt u zoals gezegd terug via de link hierboven.

Een VEB-lidmaatschap is wellicht ook voor u nuttig en interessant. Ziet u deze link voor uitleg over de voordelen ervan, informatie over de lidmaatschapssoorten en de optie tot aanmelden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden