Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Analyse cadeau: ASR Nederland

Categorie

Graag delen we een fraai opgemaakte analyse met u van een van de grootste verzekeraars van Nederland: ASR Nederland. Deze analyse is onlangs opgesteld voor Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters.* De analyse is hier te downloaden (PDF-bestand).

Zoals bekend hebben we zelf een duidelijke voorkeur voor het beleggen in aantrekkelijk gewaardeerde aandelen van waardecreërende bedrijven met goede vooruitzichten en met een aandeelhoudersvriendelijk management. ASR Nederland voldoet aan die criteria.

Een extra reden om een positie in ASR te overwegen is dat dit bedrijf als verzekeraar zijnde profiteert van een stijgende rente. Vanuit spreidingsoogpunt maakt dat ASR extra interessant.

Een VEB-lidmaatschap is wellicht ook voor u nuttig en interessant. Ziet u deze link voor uitleg over de voordelen ervan, informatie over de lidmaatschapssoorten en de optie tot aanmelden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden