Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Recent interview met Buffett

Categorie

Graag wijzen we u op een heel recent interview met Warren Buffett (de video duurt circa 74 minuten).

Buffett, 91 jaar inmiddels, is nog altijd fysiek en mentaal fit en in het interview bespreekt hij een breed scala aan onderwerpen. Zo vertelt Buffett - de op vier na rijkste mens ter wereld - hoe een typische dag er voor hem uitziet en hoe hij aankijkt tegen collega-miljardairs als Jeff Bezos (de oprichter van Amazon.com) and Elon Musk (oprichter van Tesla). Ook komen Buffett's beginnersfouten ter sprake die hij maakte toen hij op 11-jarige leeftijd met beleggen begon...

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden