Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Zo ziet u Buffett (en Munger) straks...

Categorie

Vandaag - zaterdag 30 april - is vanaf 15:45 uur Nederlandse tijd de aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway te volgen via een livestream die door vele miljoenen mensen wereldwijd bekeken zal worden.

Warren Buffett (91) en zijn briljante zakenpartner Charlie Munger (98) zullen ongeveer vijf uur lang onvoorbereid vragen van beleggers beantwoorden. De vraag en antwoord-sessie staat gepland van 16:15 uur tot 22:30 uur Nederlandse tijd (met een pauze tussen 19:00 en 20:00 uur).

Ongetwijfeld zal er gesproken worden over de enorme cashreserve bij Berkshire Hathaway en over de hoge inflatie momenteel. Zelf kijken we ook uit naar wat Buffett wellicht zal zeggen over de oorlog in Oekraïne. En wat Munger betreft zijn we benieuwd wat hij te zeggen heeft over zijn gedeeltelijke verkoop van aandelen Alibaba recent aangezien hij die belegging nog maar pas flink had vergroot...

Het bekijken van de livestream straks is zonder twijfel de moeite en tijd meer dan waard!

DISCLOSURE: Voor eigen rekening bezitten we aandelen Alibaba en Berkshire Hathaway.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden