Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Teleperformance: marktleider in klantcontact

Categorie

Graag delen we een fraai opgemaakte analyse met u van het Franse bedrijf Teleperformance. Deze analyse stelden we onlangs op voor Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters.* De analyse is hier te downloaden (PDF-bestand).

De kans is groot dat u al eens gesproken heeft met een medewerker van Teleperformance. Het gaat hier namelijk om de wereldmarktleider in klantcontact: Teleperformance zorgt ervoor dat het contact tussen enerzijds de consument en anderzijds een bedrijf zo soepel mogelijk verloopt. De bedrijven die klant zijn, zijn veelal grote bedrijven met een forse klantenbasis, zoals Apple en KPN.

Teleperformance is goed winstgevend. Qua waardering (in termen van koers/winst-verhouding of earnings yield) lijkt het aandeel niet goedkoop maar opgemerkt is dat voor de komende jaren verdere winstgroei wordt verwacht. Dat maakt het aandeel toch het overwegen waard.

Een VEB-lidmaatschap is wellicht ook voor u nuttig en interessant. Ziet u deze link voor uitleg over de voordelen ervan, informatie over de lidmaatschapssoorten en de optie tot aanmelden.

 

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden