Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

[Video] In gesprek met Tom Russo

Categorie

Graag wijzen we u op een recente video met de succesvolle value-belegger Tom Russo. Al ruim een kwart eeuw verslaat Russo de aandelenmarkt door simpelweg te beleggen in bedrijven die de mogelijkheid hebben tot lucratief herinvesteren en die daartoe ook daadwerkelijk bereid zijn (de video duurt circa 26 minuten).

Om op langere termijn een mooi rendement te kunnen behalen moet je als belegger over de capaciteit beschikken om op korte termijn te kunnen lijden. Russo's voorkeur gaat uit naar beleggen in sterke bedrijven die eveneens over de capaciteit en bereidheid beschikken om op korte termijn te lijden...

Gift

Wanneer u onze berichten al wat langer volgt weet u dat we zo nu en dan wijzen op de gedegen analyses van de aandelen opgenomen in het zogeheten '5x5x5 Student Portfolio Fund'. Met dit fonds kunnen studenten van Columbia Business School de opgedane theoretische kennis over value beleggen in praktijk brengen. Dankzij een donatie van US $ 1,25 miljoen van Tom Russo kon met het 5x5x5 Student Portfolio Fund gestart worden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden