Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Onze presentatie op de BeleggersFair

Categorie

Onlangs vond in Amsterdam de BeleggersFair plaats, het grootste event voor beleggers in Nederland. Wij waren de hele dag aanwezig, signeerden tientallen exemplaren van “Leer beleggen als Warren Buffett” en maar liefst 647 beleggers hadden zich ingeschreven voor onze presentatie. Deze presentatie is inmiddels terug te bekijken op YouTube (de video duurt circa 43 minuten).

In de presentatie leggen we uit waarom onze voorkeur uitgaat voor het beleggen in compounders. Daaronder verstaan we bedrijven met een heel sterke competitieve positie, mogelijkheden om een substantieel deel van de winst te herinvesteren en met een aandeelhoudersvriendelijk management.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden