Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Analyse cadeau: Husqvarna

Categorie

Graag delen we deze week een fraai opgemaakte analyse van Husqvarna, de Zweedse fabrikant van tuingereedschappen waar eveneens het merk Gardena aan toebehoort (PDF-bestand). Deze analyse stelden we onlangs op voor Effect, het beleggersblad van de Vereniging van Effectenbezitters.*

Husqvarna - zelf hebben we er overigens geen positie in - kwamen we op het spoor middels een screening op bedrijven die relatief goed zijn in het verdienen van geld en waarvan de aandelen tegelijkertijd relatief laag gewaardeerd zijn.

Aandelen die op beide bovengenoemde criteria goed scoren renderen gemiddeld en over een wat langere periode bezien bovengemiddeld. Voor ons voldoende reden Husqvarna, wereldmarktleider op de markt van robotgrasmaaiers, eens nader onder de loep te nemen...

Een VEB-lidmaatschap is wellicht ook voor u nuttig en interessant. Ziet u deze link voor uitleg over de voordelen ervan, informatie over de lidmaatschapssoorten en de optie tot aanmelden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden