Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Interview in Investment Officer

Categorie

Graag wijzen we u op een persoonlijk, vrij recent en vlot geschreven interview met John Brenninkmeijer, medeoprichter van ons beleggingsfonds ValueMachinesFund. Het interview in Investment Officer (voorheen: Fondsnieuws) is terug te vinden via deze link (PDF-bestand).

Van de inmiddels meer dan 150 participanten van ValueMachinesFund zijn er nogal wat ondernemer, relatief vaak actief in de agrarische sector. "Boeren en tuinders hebben doorgaans geen behoefte aan ingewikkelde modellen, maar aan een helder verhaal", aldus Brenninkmeijer in het interview.

En over de grootste positie in het fonds - zorgverzekeraar Elevance Health - stelt hij: "De winst van Amerikaanse bedrijven in de gezondheidszorg stroomt naar ‘kapitalisten’ in onder andere Nederland." Om daaraan nog toe te voegen: "Dat is ontzettend oneerlijk, maar we profiteren daar enorm van."

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden