Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Gedachten over kunstmatige intelligentie

Categorie

Tijdens de recente participantendag van ons beleggingsfonds ValueMachinesFund hebben we allerlei vragen van participanten besproken en ook besteedden we aandacht aan uiteenlopende onderwerpen waar we momenteel over nadenken, zoals kunstmatige intelligentie.

De slides over kunstmatige intelligentie die we tijdens de participantendag hebben laten zien zijn terug te vinden op pagina 11 t/m 13 van onze meest recente ValueMachinesFund-kwartaalupdate, welke beschikbaar is via deze link (PDF-bestand).

Wat gebeurt er als machines intelligenter worden dan mensen? Niemand weet het maar het kan zijn dat we binnenkort machines hebben die met hun eigen technologie betere machines kunnen creëren. Een gevolg zou een zogenaamde technologische singulariteit oftewel een intelligentie-explosie kunnen zijn...

Om zelf te ervaren hoe wonderlijk de huidige stand van zaken al is, is het een aardig idee om eens met Bard, de kunstmatige intelligentie-app van Google / Alphabet*, te communiceren. Bard is hier te benaderen.

DISCLOSURE: Voor eigen rekening bezitten we aandelen Alphabet (participanten in ValueMachinesFund zijn eveneens mede-eigenaar; Alphabet is de tweede grootste positie in het fonds).

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden