Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Podcast met Jeremy Siegel

Categorie

Zelf houden we ons vooral bezig met individuele bedrijven en de aandelen daarvan. Maar wanneer het op de aandelenmarkten en de economie in totaliteit aankomt, kijken we graag naar de visie van Jeremy Siegel. Siegel (1945) is emeritus professor in de economie en auteur van de vuistdikke bestseller 'Stocks for the Long Run', waarvan de inhoud door de titel al wordt verklapt.

Graag wijzen we u op een interessante, recente podcast met Jeremy Siegel (deze podcast duurt circa 18 minuten).

De podcast start met een korte terugblik op afgelopen jaar en Siegel's voorspellingen van een jaar eerder. Juist was in ieder geval zijn voorspelling dat 2023 een goed jaar voor de aandelenmarkten zou worden.

Ervan uitgaande dat de Amerikaanse centrale bank oog heeft voor het bredere plaatje en niet uitsluitend focust op het inflatiecijfer, voorziet Siegel voor 2024 opnieuw een fraai jaar voor de aandelenmarkten. Hij rekent op 15% rendement of meer. "De Dow Jones kan beslist voorbij de 40.000 punten", aldus de als vertrouwd optimistisch gestemde Jeremy Siegel.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden