Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Het 'Woodstock voor kapitalisten' gaat beginnen

Categorie

Vandaag - zaterdag 4 mei - is vanaf 15:30 uur Nederlandse tijd de aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway te volgen via een livestream die door miljoenen mensen wereldwijd bekeken zal worden.

Warren Buffett (93), het 'Orakel van Omaha', zal straks zo'n vijf uur lang onvoorbereid vragen van beleggers beantwoorden. De vraag en antwoord-sessie staat gepland van 16:15 uur tot 22:00 uur Nederlandse tijd (met een uur pauze tussen 19:00 en 20:00 uur).

Charlie Munger, door Buffett geroemd als 'de architect van Berkshire Hathaway', en met wie Buffett decennialang heeft samengewerkt, is er niet bij. Munger overleed afgelopen najaar, slechts 33 dagen voordat hij 100 jaar zou worden.

De aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway, met de vele events eromheen, wordt wel het 'Woodstock for Capitalists' genoemd. De vraag en antwoord-sessie is steevast doorspekt met financiële inzichten, humor en levenslessen. Het bekijken van de livestream (of de opname ervan nadien) zal dan ook zonder twijfel de moeite waard zijn.

DISCLOSURE: Voor eigen rekening bezitten we aandelen Berkshire Hathaway.

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Onze populaire aandelenanalyseservice ValueSelections uitproberen? Ontvang onze maandelijkse analyses van drie aantrekkelijke value-aandelen in het vervolg zelf ook!

Gratis voorbeeldrapport downloaden