Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Gratis tools

Voor beleggers hebben wij een aantal nuttige tools gratis beschikbaar. Naast een digitaal exemplaar van onze bestseller zelf, welke al meer dan 100.000 keer (!) aangevraagd werd, is er sinds kort ook een audio-editie van het boek beschikbaar.

Audioboek over Warren Buffett

Ontbreekt het u eenvoudigweg aan tijd om onze complete bestseller te lezen? Maar heeft u die tijd wel over in de auto, trein of tijdens het sporten? In dat geval is onze gratis tool, de complete audio-editie van ‘Leer beleggen als Warren Buffett’ (speelduur: 5 uur 30 min.) wellicht iets voor u (klik hier voor een luistervoorbeeld).

Gelijk aanvragen?

Onderaan deze pagina is onze bestseller ‘Leer beleggen als Warren Buffett’ gratis aan te vragen. Wanneer u uw aanvraag doorgeeft treft u binnen enkele minuten de downloadlink van zowel het complete boek als het audioboek in uw mailbox aan!

 

Warren Buffett audioboek
Ons audioboek over Warren Buffett (nu tijdelijk gratis beschikbaar).

ValueLetter

Naast onze bestseller zelf hebben we nog een andere gewaardeerde tool: ValueLetter. ValueLetter is de naam van onze wekelijkse exclusieve nieuwsbrief over value-beleggen waarmee we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de aandelenmarkt én actuele kansen die zich voordoen. Om de (eveneens kosteloze) ValueLetter te ontvangen meldt u zich aan via het inschrijfformulier links bovenaan deze pagina. Overigens, wanneer u hieronder ons boek en audioboek aanvraagt ontvangt u eveneens onze ValueLetter!