Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Onze bestseller

Buffett-boek

De derde druk van onze bestseller over Warren Buffett. De digitale versie is inmiddels door meer dan 100.000 beleggers gedownload.

De totstandkoming van onze bestseller

Het is haast bij toeval dat ons boek 'Leer beleggen als Warren Buffett' ontstaan is... In de jaren voorafgaand aan de eerste druk (2009) publiceerden wij wekelijks columns over de beleggingsstrategieën van de beste beleggers ter wereld. Die columns verschenen in beleggingsbladen, kranten als Het Financieele Dagblad en websites als Z24.nl en vielen bij een alsmaar groeiende groep lezers in de smaak...

Een van die lezers van onze columns was Wim Bakker, oprichter van Sonsbeek Publishers, een financieel georiënteerde uitgever te Arnhem die boeken uitbrengt voor o.a. Nyenrode Business Universiteit en De Nederlandsche Bank. Op initiatief van hem besloten wij onze beste columns te verzamelen, op onderwerp te sorteren en vervolgens in boekvorm uit te geven.

Waar die columns afzonderlijk al bij velen in de smaak vielen bleek dat nog des te meer te gelden voor de bundeling hiervan... Van 'Leer beleggen als Warren Buffett' is onlangs een zevende, herziene druk (2019) verschenen en op initiatief van Peter van Eerdenburg, professioneel voorlezer en eveneens lezer van onze columns, is intussen ook een volledige audio-editie beschikbaar.

Gelijk vanaf het begin is ons boek eveneens als e-book beschikbaar gesteld en sindsdien hebben al meer dan 100.000 beleggers een gratis digitaal exemplaar aangevraagd (zie hier voor de inhoudsopgave).

De mening van een professional...

Overweegt u te gaan beleggen of bent u reeds een doorgewinterde belegger? In beide gevallen zal het lezen van 'Leer beleggen als Warren Buffett' u ongetwijfeld waardevolle beleggingsinzichten gaan opleveren. En het zijn bepaald niet enkel particuliere beleggers die over onze bestseller te spreken zijn:

"In dit boek komen Buffett's verrassende inzichten uitgebreid aan de orde en kunt u lezen over zijn onderscheidende lange termijn filosofie, hoe hij solide ondernemingen selecteert en hoe hij zich niet laat verleiden tot het beleggen in bedrijven die hij niet begrijpt. Dat maakt dit boek tot buitengewoon waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met beleggen te maken heeft."

Martien van Winden MBA
Beheerder Beleggingsfonds Hoofbosch (fondsgrootte: circa EUR 100 miljoen)