Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Versla de index met onze aandelen

Naast ValueLetter (onze populaire ‘value-beleggen’-nieuwsbrief) en ‘Aandelen 2022’ (onze jaarlijkse aandelengids) bieden wij een drietal diensten voor beleggers: ValueSelections, ValuePortfolio en ValueFormula.

ValueSelections betreft onze aandelenanalyseservice waarbij we iedere maand drie kansrijke value-aandelen onder de loep nemen. ValuePortfolio en ValueFormula bieden volledige inzage in alle transacties van twee op value-beleggen gebaseerde modelportefeuilles, beiden gestart met EUR 100.000,-.

Overigens zijn we in 2018 ook gestart met ons eigen beleggingsfonds ValueMachinesFund. Wilt u meer weten over dit fonds, klik dan hier.

Aandelen 2023

Onze jaarlijkse aandelengids. Ieder jaar rond de jaarwisseling publiceren we een speciale gids met een selectie van acht kansrijke aandelen voor het nieuwe beursjaar. Deze aandelen betreffen enkele van de meest kansrijke aandelen die we in het voorbije beursjaar zelf zijn tegengekomen. In ‘Aandelen 2023’ wordt van elk van de geselecteerde aandelen een heldere analyse gegeven.

Lees verder

ValueSelections

Onze populaire aandelenanalysedienst! Bij ValueSelections komen iedere maand drie value-aandelen aan bod waarvoor als groep geldt dat ze bovengemiddeld goed renderen. Aan de hand van gedegen, heldere analyses aan u de leuke taak te bepalen welke van de selecties bij u persoonlijk het meest in de smaak vallen.

Lees verder

ValuePortfolio

ValuePortfolio is onze modelportefeuille bestaande uit value-aandelen. Doelstelling is een bedrag van EUR 100.000,- te vertienvoudigen tot EUR 1 miljoen. Beleggers kunnen ons hierbij exact volgen en meedoen. Leden van ValuePortfolio hebben namelijk volledige inzage (vooraf!) in alle transacties van de modelportefeuille waarmee we de value-beleggen’-strategie in praktijk brengen.

Lees verder

ValueFormula

Met ValueFormula wordt een variant op value-beleggen in praktijk gebracht, gebaseerd op een uitgekiend wiskundig model. Ook hier is sprake van een EUR 100.000,- modelportefeuille waarbij leden voorafgaand aan iedere transactie worden geïnformeerd. Middels een extreem systematische aanpak weet ValueFormula te profiteren van koersschommelingen die de meeste andere beleggers voortdurend op het verkeerde been zetten...

Lees verder
  Aandelen 2023 Value Selections Value Portfolio Value
Formula
ValueLetter (onze ‘value beleggen’-nieuwsbrief) Ja Ja Ja Ja
Onze jaarlijkse aandelengids Ja Ja Ja Ja
Alle eerdere jaargidsen (vanaf 2008) Ja Ja Ja Ja
Maandelijks heldere analyses van drie value-aandelen - Ja Ja Ja
Het ValueSelections-archief (meer dan 500 analyses!) - Ja Ja Ja
Volledige inzage in de ValuePortfolio-modelportefeuille - - Ja Ja
ValuePortfolio-updaterapporten (eens per maand) - - Ja Ja
Het ValuePortfolio-archief (opgebouwd vanaf 2009) - - Ja Ja
Volledige inzage in de ValueFormula-modelportefeuille - - - Ja
ValueFormula-updaterapporten (eens per kwartaal) - - - Ja
Het ValueFormula-archief (opgebouwd vanaf 2012) - - - Ja
Persoonlijk kennismaken met het ValueFormula-team - - - Ja
 
€ 97,-
 
Bestel nu!
€ 398,-
per jaar
Bestel nu!
€ 797,-
per jaar
Bestel nu!
€ 1497,-
per jaar
Bestel nu!