Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Enkele reacties van onze leden...

Onze aandelenanalysedienst ValueSelections bestaat sinds 2007, en ValuePortfolio en ValueFormula respectievelijk sinds 2009 en 2012. Sinds de start van deze diensten voor beleggers ontvingen we inmiddels al vele honderden reacties van tevreden leden. Een selectie hiervan treft u hieronder aan.

ValueSelections

"Ik vind ValueSelections zeker een interessant beleggingsblad, waar men tracht een objectieve weergave te geven van een aandeel en waar er tevens ook [...] duidelijk [een] koers- en waardebepaling van een aandeel wordt weergegeven, wat bij vele andere beleggingsblaadjes heel onduidelijk en dubieus is."
dhr. De Ruysscher
"Ik ben zeer enthousiast over de beleggingsservice ValueSelections. De visie om te beleggen, dus niet te speculeren, in bedrijven met de juiste karakteristieken spreekt mij erg aan. [...] Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in beleggen en vind het fijn dat ik door de rapportage nu ook inzicht ga ontwikkelen. Ik heb mijn vertrouwen in deze beleggingsservice behouden, ondanks het negatieve beurssentiment van de afgelopen perioden."
dhr. Heemskerk
 "Ik gebruik ValueSelections als fundamentele analyse, en ga tot aankoop over als de technische analyse ook OK is. [...] Waarom ik kies voor ValueSelections[?] Omdat ik niet beschik over de tools en tijd om zelf alle aandelen te scannen en de betere met mogelijkheden er uit te halen. En ik wil rustig kunnen slapen en niet dagelijks transacties te moeten doen en in spanning zitten bij elke beursverandering."
dhr. De Cat
 "Sinds ik denk 3 jaar maak ik gebruik van ValueSelections, met goede tot zeer goede resultaten. De prijs voor een abonnement vind ik heel redelijk, ik zou het op dat niveau proberen te handhaven met af en toe met een lokkertje (korting); we blijven Nederlanders/Nederbelgen. [...] Het type aandelen en het lezen van de analyses vind ik doorgaans een feestje, ik laat altijd na het lezen ook nog even m'n gevoel erop los en tot nu toe, zoals gemeld, met goed resultaat."
dhr. Meeldijk
 "De analyses zijn leuk, maar tijdrovend. Wanneer men voldoende investeert, verdient men dit naar mijn idee dubbel en dwars terug. Daarom zou ik dit aanraden aan andere beleggers."
dhr. De Bruijn
 "Reeds een aantal jaren ben ik lid van ValueSelections. Hierin worden waarde-aandelen geselecteerd met (zeer) sterke competitieve posities. Niet elk selectie blijkt even succesvol te zijn, maar je moet proberen de krenten uit de pap te halen. Door deze selectie kun je bedrijven op het spoor komen waar anders nooit je oog op gevallen zou zijn. Ik heb zelf hele goede resultaten behaald met het aandeel Accenture en ik kan een lidmaatschap dan ook zeker aanraden. Mocht het namelijk niet aan je wensen voldoen, dan kun je binnen een bepaalde periode je geld terugontvangen."
anoniem
 "Het afgelopen jaar heb ik met plezier 12 edities aandachtig doorgenomen en er mijn eigen plan uit getrokken. Zoals u op de homepage aangeeft is een beperkte selectie al genoeg om een veelvoud van het abonnementsgeld te realiseren op de beurs."
dhr. Hofland
 "ValueSelections geeft maandelijks een degelijk onderbouwde visie over drie aandelen. Hierbij worden zowel voor- en nadelen aangehaald en wordt een intrinsieke waarde meegegeven waar ik persoonlijk veel belang aan hecht als richtlijn voor stijgingspotentieel en [moment van] winstneming. Deze aandelen vormen de basis voor mijn persoonlijke selectie van aandelen die ik opvolg. [...] De selecties zijn duidelijk het lidgeld waard en dit is zeker terugverdiend. Het betekent niet dat alle aankopen automatisch winstgevend eindigen maar dat mag je ook niet verwachten als belegger."
dhr. Hoste
 "ValueSelections is een gewaardeerd hulpmiddel waarvan ik reeds enkele jaren gebruik maak en regelmatig ook in terug kijk, [met als] resultaat betere beslissingen en een steeds beter resultaat in mijn beleggingen, het is de investering zeker waard."
dhr. Lernout
 "Als ervaren belegger met verscheidene professionele informatiebronnen kan ValueSelections me toch een bijkomende bijdrage leveren in de continue zoektocht naar interessante alternatieven op de beurs. Het onderzoek en rapportering over de geselecteerde aandelen is van een hoge kwaliteit - zowel wat betreft de inhoud als de klantvriendelijke presentatie."
dhr. Suy
 "Ik ben al jaren lid van ValueSelections. En ik ben niet geheel ontevreden. Ik had eind 2010 een belegd vermogen van EUR 36.738, eind 2011 was dat EUR 50.000 en in 2012 [...] rond de 62.000 euro. [...] Wat het verder gaat worden moet ik afwachten. Deze resultaten zijn bereikt dankzij ValueSelections. Had ik het bedrag van EUR 36.738 op de bank gezet dan was het nu misschien aangegroeid tot EUR 38.500."
dhr. Krijzer
 "Ik ben reeds sedert 2009 (vaste) klant en heb daar tot nu toe nog geen moment spijt van gehad. Elk jaar haal ik een veelvoud van het bedrag dat ik investeer in ValueSelections er weer uit... keer op keer. [...] Vroeger had ik/nam ik de tijd om aandelen op een gelijkaardige manier te analyseren, maar nu ik geabonneerd ben op ValueSelections hoef ik daar helemaal geen tijd meer in te steken (in die prospectiefase). Uit interesse doe ik het [soms] toch nog eens en kom dan tot identieke besluiten... Ik raad daarom ValueSelections graag aan aan andere beleggers, zowel beginnende als gevorderde!"
dhr. Engelen
 "Door ValueSelections te gebruiken heb ik na jaren negatief te eindigen de afgelopen jaren een positief resultaat met oudjaar!"
dhr. Savelkouls

ValuePortfolio

"ValuePortfolio is een uitstekend antwoord op de vraag naar solide beleggingen met een flink rendement op de lange termijn gesteld door mensen zoals ik met een drukke baan en intensief persoonlijk leven, die geen tijd hebben om alles zelf uit te zoeken en durven te vertrouwen op een bewezen concept (value beleggen van Warren Buffett)."
dhr. Noordman
"Uiteraard moet je achter het idee van value beleggen staan zoals ontwikkeld door Warren Buffett. Dus moet je een beleggingshorizon hebben van minstens vijf jaar of langer. En dat is nou net wat ik zo prettig vind aan ValuePortfolio. Geen hectisch gedoe en geen stress over stijgende of dalende koersen. Ideaal voor mensen die wel willen beleggen (voor langere tijd), maar die niet de tijd hebben (of willen nemen) om zich daar dagelijks mee bezig te houden."
dhr. Eras
"Ik ben sinds drie jaar lid van ValuePortfolio en wil hierbij mijn tevredenheid aangeven. Toen ik instapte heb ik behoorlijk getwijfeld over de kosten, maar terugkijkend is het om meerdere redenen een goede keuze geweest die ik kan aanraden."
dhr. Nijhof
"Als deelnemer aan ValuePortfolio van het eerste uur (eind 2009) heb ik alle aankopen gevolgd, zij het met in verhouding aangepaste posities. En dit, tot nu toe, met een positief resultaat. Met name de analyses van de aandelen geven een betrouwbare en gefundeerde aankoopbeslissing. Waarbij de onderliggende strategie van value beleggen voor ‘rust’ zorgt, in verband met de lange termijn visie."
dhr. Wijnhoven
"Ik koop en verkoop minder en heb meer geduld. Binnenkort verwacht ik te behoren tot de 10% van de beleggers die wel verdienen met beleggen."
dhr. Melser
"Na vele banken en vermogensbeheerders ben ik uiteindelijk bij ValuePortfolio uitgekomen. Het geeft je rust en een mooi rendement en bovendien lage kosten. Laat maar rustig groeien!"
dhr. Bosman
"Erg veel waardering voor de wijze waarop ValuePortfolio iedere keer weer interessante waarde-aandelen weet uit te kiezen. Chapeau! Het past geheel bij mijn wens als waarde-belegger. Ik ben jaren lid geweest van een beleggersclub, doch kan niet altijd de tijd vinden om zelf de juiste aandelen te vinden. ValuePortfolio helpt me hier heel goed bij."
dhr. Meijerink
"Niet alles was succesvol, maar niemand kan alles voorspellen. Bovendien blijft het menselijk. Ik heb het gevoel dat alles eerlijk gaat en dat is eigenlijk het enige wat echt belangrijk is."
dhr. Bruinsma
"Voor beginnende beleggers met een lange termijn visie is het een erg goede leidraad. Maar ook voor de wat meer ervaren beleggen is het een prima methode om bij een deel van de portefeuille te gebruiken. De theorie en strategie achter het value beleggen heeft zich bij mij al lang bewezen. [...]Overigens moet ik wel aanmerken dat ik nu nog steeds ook met een klein deel (zo'n 10%) mijn eigen visie en ideeën in praktijk breng. Zo heb ik het aandeel Netflix langer aangehouden dan VP [ValuePortfolio] en daarmee 120% rendement behaald in plaats van 75%. [...] Al met al ben en blijf ik een tevreden klant!"
dhr. Regelink
"Ik maak al enkele jaren gebruik van ValueSelections en heb dit sinds vorig jaar aangevuld met ValuePortfolio. In grote lijnen volg ik de ValuePortfolio, maar vul regelmatig de portefeuille aan met aandelen uit de maandelijkse ValueSelections welke mij aantrekkelijk lijken. Op deze manier maak ik prima rendementen met aandelen waar ik het juiste gevoel bij heb." "
dhr. Gondelach
"Ik gebruik ValuePortfolio als basis voor mijn beleggingen, mijn resultaat is inmiddels boven de 40 duizend euro. De aan en verkoop transacties zijn voor mij een trigger om die aandelen onder te loep te nemen."
dhr. Bakker
"[H]et belangrijkste is natuurlijk het rendement. En daar valt zeker niet over te klagen."
dhr. Van Leeuwen
"ValuePortfolio geeft blijk van een nuchtere en begrijpelijke aanpak. Dat betekent niet dat men dan zelf niets meer te doen heeft. Dat lijkt me ook niet goed, want slechts vermeerderen van eigen kennis leidt tot betere beslissingen."
dhr. Servatius
"De beleggingsstrategie die wordt gevolgd is in overeenstemming met mijn doelstelling van vermogenstoename middels groei (op termijn) en dividend. [...] ValuePortfolio is waardevol voor een rustig type belegger die zich niet het hoofd op hol laat brengen door stunts met turbo's, sprinters en speculatieve optieconstructies."
dhr. Du Bois
"Value-beleggen is echt mijn ding geworden. Daar heeft ValuePortfolio een belangrijke bijdrage aan geleverd. Open, eerlijke en inzichtelijke informatie. Niet de emotie, maar kennis en feiten zijn onontbeerlijk."
dhr. Egging
"Ik ben zeer enthousiast over de beleggingsservice ValueSelections. De visie om te beleggen, dus niet te speculeren, in bedrijven met de juiste karakteristieken spreekt mij erg aan. [...] Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in beleggen en vind het fijn dat ik door de rapportage nu ook inzicht ga ontwikkelen. Ik heb mijn vertrouwen in deze beleggingsservice behouden, ondanks het negatieve beurssentiment van de afgelopen perioden."
dhr. Heemskerk

 ValueFormula

"Ik maak gebruik van ValueFormula door de koop- en verkoopintenties te volgen. […] Het rendement dat ik over 2013 behaald heb is vergelijkbaar met het rendement van de voorbeeldportefeuille. Het type aandelen waaruit ValueFormula is samengesteld spreekt mij erg aan vanwege de onderbouwing om deze te kopen danwel te verkopen. Met ValueFormula wordt gespreid belegd in aandelen van bedrijven die bovengemiddeld goed zijn in het verdienen van geld (bovengemiddelde winstgevendheid) en tegelijkertijd lager dan gemiddeld gewaardeerd zijn. Op termijn komt dit er naar mijn mening altijd uit, waarbij het soms wat langer kan duren door emoties en spanningen op de beurs."
dhr. Schuurbiers
"Het geringe aantal transacties bij ValueFormula gaf in eerste instantie een wat onrustig gevoel, maar bleek later te kloppen i.v.m. de intrinsieke waarde en het prijsniveau waarop gehandeld werd. Het type aandelen is zodanig gekozen dat de portefeuille goed gespreid is en ondanks de fluctuaties behoorlijk stabiel is. Ik ben zeer tevreden over de professionele wijze van informeren."
dhr. Alons
"Ik ben zeer enthousiast over de beleggingsservice ValueSelections. De visie om te beleggen, dus niet te speculeren, in bedrijven met de juiste karakteristieken spreekt mij erg aan. [...] Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in beleggen en vind het fijn dat ik door de rapportage nu ook inzicht ga ontwikkelen. Ik heb mijn vertrouwen in deze beleggingsservice behouden, ondanks het negatieve beurssentiment van de afgelopen perioden."
dhr. Flameling
"Over de ValueFormula-updaterapporten ben ik te spreken. De grafieken geven veel informatie, en mindere resultaten worden niet verbloemd of verzwegen. Dat vind ik positief. Zoals in de rest spreekt vooral het gezond verstand en de visie mij aan. Geen euforie als het goed gaat, geen pessimisme of gejammer als het minder gaat."
dhr. Lammens
"Het systeem werkt buitengewoon aardig. [...] Er zitten natuurlijk aandelen bij die verlies maken, maar ook veel met winst. Het is echter zaak niet zenuwachtig te worden als de beurs tegen zit. Als je de crisis van 2008 hebt meegemaakt heb je geleerd dat dit volmaakt zinloos is."
dhr. Bruinsma