Van de auteurs van de bestseller
"Leer beleggen als Warren Buffett".

Resultaten

Zoals de namen van onze diensten ValueSelections, ValuePortfolio en ValueFormula al doen vermoeden hanteren we telkens value-beleggen als onderliggende beleggingsfilosofie. Van het in praktijk brengen van deze filosofie, value-beleggen dus, mag op termijn een bovengemiddeld resultaat verwacht worden.

Hieronder vindt u meer informatie over de resultaten die we vooralsnog behaald hebben met onze diensten ValueSelections, ValuePortfolio en ValueFormula.

Resultaatontwikkeling ValueSelections

In iedere editie van ValueSelections treft u een tabel aan met daarin de rendementsontwikkeling van de aandelen die de voorgaande twaalf maanden bij ValueSelections aan bod kwam. In één oogopslag is te zien welke aandelen absolute toppers waren, maar eveneens welke aandelen zijn achtergebleven.

Als voorbeeld van de resultaatweergave bij ValueSelections treft u via deze link een volledige editie van ValueSelections aan (PDF-rapport). Aan het einde van dit rapport, op pagina 14, ziet u een tabel met daarin de rendementsweergave van alle aandelen die de voorgaande twaalf maanden bij ValueSelections aan bod kwamen. Van elk van deze aandelen is eerder een analyse opgesteld (voor leden beschikbaar via de ValueSelections-ledenpagina).

Resultaatontwikkeling ValuePortfolio

Met ValuePortfolio brengen we de 'value beleggen’-strategie in praktijk met een daadwerkelijk bestaande modelportefeuille begonnen met EUR 100.000,-. De eerste transactie voor ValuePortfolio werd eind 2009 uitgevoerd en vervolgens werd ruim een jaar uitgetrokken voor het opbouwen van de ValuePortfolio-portefeuille.

Resultaatontwikkeling ValuePortfolio

Resultaatontwikkeling ValuePortfolio (vanaf start in november 2009 tot 30 december 2023)

Resultaatontwikkeling ValueFormula

Met ValueFormula brengen we een uitgekiende variant op 'value beleggen’ in praktijk, gebaseerd op een slim wiskundig model. Ook aan deze dienst is een daadwerkelijk bestaande modelportefeuille gekoppeld welke we in het voorjaar van 2012 gestart zijn met eveneens EUR 100.000,- als inleg. En ook hier is vervolgens een jaar uitgetrokken voor het opbouwen van de ValueFormula-portefeuille.

 

Resultaatontwikkeling ValueFormula
Resultaatontwikkeling ValueFormula (vanaf start in februari 2012 tot 30 december 2023)

Reacties van onze leden

Bent u benieuwd hoe onze leden over onze diensten denken? Klik dan hier voor een uitvoerig overzicht van ledenreacties.